Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 3 Eylül 2024 13 Görüntüleme

Umut Kervanı Tarsus’ta Yetim Öğrenciler İçin Kırtasiye Yardımı Kampanyası Başlattı

Tarsus’ta faaliyet gösteren Umut Kervanı Tarsus Derneği, okulların açılmasına sayılı günler kala yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların eğitimlerine destek olmayı amaçlayan bir kırtasiye yardım kampanyası başlattı.

Türkiye ve dünyanın çeşitli bölgelerinde yetim ve muhtaç insanlara yardım eli uzatan Umut Kervanı, Tarsus’ta yürüttüğü bu yeni kampanya ile çocukların eğitim süreçlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Kampanya hakkında bilgi veren Umut Kervanı Tarsus Derneği Yetkilisi Ramazan Taşdemir, “Sen de yetim ve ihtiyaç sahibi bir çocuğun kırtasiye ihtiyacını karşılayarak tebessümüne vesile olmak ister misin?” diyerek hayırseverlere çağrıda bulundu.

Taşdemir, “Okulların açılmasına az bir süre kaldı. Umut Kervanı olarak yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak için kırtasiye yardımı yapmak istiyoruz. Bu sebeple hayırseverlerimizi, minik yavrularımızın eğitimine sponsor olmaya ve onlara destek vermeye davet ediyoruz. Gelin, hep birlikte yetim ve muhtaç çocuklarımızı sevindirelim. Unutmayalım, onlar gülerse dünya güzelleşir,” şeklinde konuştu.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi ve bağış yapma seçenekleri için Umut Kervanı Tarsus Derneği ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster