Ana Sayfa Gündem 2 Eylül 2024 13 Görüntüleme

TADER, TARSUSLU PROF. DR MUZAFFER EROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

TADER; Hacettepe Üniversitesi Rektör Danışmanı olarak görevlendirilen, Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Tarsuslu Prof. Dr Muzaffer Eroğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Semih Özsu ziyaretleri ilgili yaptığı açıklamada; ” Hemşehrilerimizin önemli makamlara gelmeleri biz Tarsuslular için gurur kaynağı olmaktadır.

Bu anlamda, Ülkemizin ve dünyanın sayılı üniversitelerinden biri olan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi değerli hemşehrimiz, Prof. Dr Sayın Muzaffer EROĞLU’ nun Rektör Danışmanı olarak görevlendirilmesi bizleri mutlu etmiştir.

TADER olarak bizlerde bu mutluluğumuzu ifade etmek ve yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunmak üzere değerli hocamızı arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ederek kutladık ve başarı dileklerimizi ilettik’’ dedi.

HÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr Muzaffer Eroğlu ziyaretinde; Başkan Semih Özsu ile birlikte, Tader yönetim kurulu üyeleri, Dr. Bora Togo, Dr. Sait Sarı, Denetim kurulu başkanı A. Mustafa Çömez, Av. Mustafa Ateş, hemşehrilerimiz Yeminli Mali Müşavir Eren Veske ile Serkan Çalışkan’ da hazır bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster