Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 23 Ağustos 2024 37 Görüntüleme

Koçlar Mobilya 21 Yıldır Tarsus’ta Hizmet Veriyor

Tarsus’ta 21 yıldır mobilya sektöründe hizmet veren ve bölgenin güvenilir isimlerinden biri haline gelen Koçlar Mobilya Mağazası’nın sahibi Gazi Koç, Akkoza Medya Grubu’nu ziyaret etti
Ziyaret sırasında, Akkoza Medya Grubu CEO’su Hasan Selenoğlu ve Rejisör Erdal Alakaş ile bir araya gelen Gazi Koç, hem memleket meseleleri hem de mobilya sektörü üzerine derinlemesine bir sohbet gerçekleştirdi.
Ziyaret esnasında, Gazi Koç, Akkoza Medya Grubu’nun bölgedeki çalışmalarını ve haberlerini yakından takip ettiğini belirtti. Koç, “Koçlar Mobilya olarak, güzel kentimiz Tarsus’a ve çevresine 21 yıldır kaliteli hizmet sunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, yenilikçi çözümlerle sektörde var olmayı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Akkoza Medya Grubu CEO’su Hasan Selenoğlu ise, Gazi Koç’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Tarsus’un köklü firmalarından biri olan Koçlar Mobilya’nın 21 yıldır sürdürdüğü hizmet anlayışı, kentimizin gelişimine büyük katkı sağlıyor. Gazi Koç ve ekibine, sektördeki bu başarılı yolculuklarında nice 21 yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.
Rejisör Erdal Alakaş da sohbet sırasında, yerel medyanın ve işletmelerin birbirlerini desteklemesinin önemine vurgu yaparak, “Yerel işletmeler, bölge halkı için sadece birer hizmet sağlayıcı değil, aynı zamanda toplumsal gelişimin önemli yapı taşlarıdır. Bu yüzden Koçlar Mobilya gibi firmaların başarı hikayeleri, bizim için büyük bir anlam taşıyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster