Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 22 Ağustos 2024 36 Görüntüleme

Figen Acıyiyen:”Partimizin kapıları öğrenci kardeşlerimiz için ardına kadar açık”

CHP Tarsus Gençlik ve Kadın Kolları’ndan Üniversite Öğrencilerine Destek Standı

Tarsus’a üniversite eğitimi için gelen yeni öğrenciler, CHP Tarsus Gençlik Kolları ve Kadın Kolları’nın kurduğu bilgilendirme standında karşılanıyor. Öğrencilere rehberlik etmek ve Tarsus’a uyum süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla kurulan stant, Üniversite girişinde hizmet veriyor.

Standta görevli CHP üyeleri, öğrencilere Tarsus hakkında gerekli bilgileri sunuyor, kentteki ulaşım, konaklama, sosyal aktiviteler ve diğer önemli konular hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunuyor. Ayrıca, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin öğrencilere yönelik sunduğu hizmetler hakkında da bilgi veriliyor. Bu hizmetler arasında sosyal yardımlar, ücretsiz kültürel etkinlikler, eğitim destekleri ve öğrencilere yönelik diğer belediye hizmetleri yer alıyor.

CHP Tarsus Kadın Kolları Başkanı Figen Açıkyiyen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “En doğru tercihi yaparak kentimize okumak için gelen öğrencilerimizi karşılamak ve onlara yardımcı olmak adına CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak stant kurduk. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizin onlar için yaptığı hizmetleri anlattık ve kentimiz hakkında gerekli bilgileri verdik. Partimizin kapıları öğrenci kardeşlerimiz için ardına kadar açık,” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster