Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 19 Ağustos 2024 24 Görüntüleme

TARSUS’TA YAZ AKŞAMLARI ŞENLİĞİ COŞKUSU DEVAM EDİYOR

TARSUSLULAR YAZ AKŞAMLARINI ŞENLİKLERLE RENKLENDİRİYOR

Tarsus Belediyesi’nin düzenlediği “Tarsus Yaz Akşamları Şenliği”, vatandaşların yoğun katılımıyla yaz akşamlarını renklendirmeye devam ediyor. Her Cumartesi akşamı, Atatürk Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen bu etkinlikler, Tarsus’un sosyal yaşamına yeni bir soluk getiriyor.

Saat 18.30’dan gece yarısına kadar süren etkinliklerde, Tarsuslular birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelerle buluşuyor. Açık hava sineması, eğlence parkurları, çocuklar için oyun alanları ve çeşitli ikramlarla dolu dolu geçen bu şenlik, her yaştan katılımcıya keyifli bir akşam sunuyor.

VATANDAŞLAR HEM EĞLENİYOR HEM DE GÜZEL ANILAR BİRİKTİRİYOR

Vatandaşlar, dostları ve aileleriyle bir araya gelip, şehrin sıcak yaz akşamlarında hem eğleniyor hem de güzel anılar biriktiriyor. Bu etkinlikler, Tarsus’un sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirirken, kenti gece gündüz canlı tutuyor.

“BAŞKANIMIZ ALİ BOLTAÇ’A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Şenlikte olmaktan memnuniyetini dile getiren bir vatandaş “Her şey çok güzel. Belediye Başkanımız Ali Boltaç’a çok teşekkür ediyor, devamını diliyoruz. Çocuklarımız internetten ve telefondan bunalmış durumda bu yüzden böyle etkinliklere ihtiyacımız vardı.” dedi.

“HER CUMARTESİ TORUNLARIMLA BİRLİKLE GELİYORUZ”

Torunlarıyla birlikte şenliğe geldiğini anlatan bir diğer vatandaş, “Etkinlik çok güzel, her Cumartesi torunlarımla birlikle geliyoruz. Etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ederiz.” diye ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster