Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 19 Ağustos 2024 21 Görüntüleme

“Anız Yakma, Geleceğini Ateşe Verme! “

Tarsus’ta Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu Toplandı

Tarsus Orman Yangınları İle Mücadele Komisyonu, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz başkanlığında, ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

Toplantıda, 15 Haziran – 30 Eylül tarihleri arasında ormanlık alanlara girişin, piknik yapmanın ve anız dahil her türlü ateş yakmanın kesinlikle yasaklandığı vurgulandı. Yetkililer, vatandaşların bu konuda duyarlı olmalarının önemine dikkat çekti ve “Anız Yakma, Geleceğini Ateşe Verme!” sloganıyla bir kez daha uyarıda bulundu.

Komisyon, orman yangınlarına karşı alınacak tedbirlerin ve uygulanacak önlemlerin görüşüldüğü toplantıda, yangınların önlenmesi için tüm vatandaşların desteğinin gerektiğini belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster