Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 13 Ağustos 2024 34 Görüntüleme

TDV Tarsus Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu Kayıtları Başladı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından işletilen Mersin Tarsus Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için kayıtlarına başladı
 Tarsus’un merkezi bir noktasında, otogar, alışveriş merkezleri ve şehir merkezine yakın mesafede yer alan yurt, üniversite öğrencilerine sunduğu geniş imkanlar ile dikkat çekiyor.
Güvenlik Üst Düzeyde
Yurt, güvenlik konusunda öğrencilere en üst düzeyde hizmet sunmayı hedefliyor. Güvenlik kameraları ve parmak okuma sistemi ile donatılan yurtta, öğrencilerin güvenliği titizlikle sağlanıyor. Ayrıca, 24 saat sınırsız internet erişimi ile öğrencilerin eğitim ve sosyal hayatlarını kesintisiz devam ettirmeleri amaçlanıyor.
Konforlu ve Donanımlı Bir Yaşam Alanı
Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Tarsus Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, öğrencilere konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Her katta bulunan mutfaklar, ortak alanların düzenli temizliği, çamaşır ve kurutma makineleri, ütü odaları, televizyon ve dinlenme alanları gibi pek çok imkan, öğrencilerin günlük ihtiyaçlarını karşılamaları için tasarlandı. Ayrıca, spor salonu, etüt odaları ve kütüphane ile öğrencilerin hem fiziksel hem de akademik gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.
Sosyal ve Kültürel Faaliyetler
Yurtta, tanışma günleri ve özel gün kutlamaları gibi etkinliklerin yanı sıra, öğrencilere yönelik çeşitli kurs ve programlar da düzenleniyor. TDV yetkilileri, öğrenci memnuniyetini esas alarak sundukları hizmet anlayışı ile öğrencilerin eğitim hayatını destekleyen ve sosyo-kültürel gelişimlerini artıran faaliyetlerle onların sosyal alanlarını genişletmeyi amaçladıklarını belirtti.
Kayıt ve İletişim Bilgileri
Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Tarsus Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’na kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, yurda 82 Evler Mahallesi, 3111 Sokak No:2, Tarsus/Mersin adresinden ulaşabilir. Detaylı bilgi ve kayıt için tdvyurt.com.tr internet sitesi ziyaret edilebilir, 0324 301 63 33 numaralı telefon aranabilir veya Ön Kayıt Başvuru Formu doldurulabilir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster