Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 13 Ağustos 2024 50 Görüntüleme

ZİYA KÖRÜKLÜ BAZI MÜDÜRLÜKLERİN KAHRAMAN GÜLEK’E GİTMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

MHP’li Körüklü’de Tarsus Belediyesi bünyesindeki bazı müdürlüklerin Kahraman Gülek Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olmasının Tarsuslu vatandaşları zora sokacağını belirtti.

MHP Belediye Meclis Üyesi Ziya Koruklu, Tarsus Belediyesi bünyesindeki bazı müdürlüklerin Kahraman Gülek Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olmasının Tarsuslu vatandaşları zora sokacağını belirtti. Koruklu, özellikle Plan Proje Müdürlüğü’nün Tarsus Belediyesi yerleşkesi içerisinde kalmasının, vatandaşların işlerini kolaylaştıracağını vurguladı.

Koruklu, “Vatandaşlarımızın bir imza için Kahraman Gülek Mahallesi’ni ziyaret etmeleri zaman israfından başka bir şey değildir. Belediyeler, vatandaşı zora sokmak için değil, vatandaşa hizmet ve fayda sağlamaya yönelik çalışmaları yürüten kurumlardır. Siyasi parti gözetmeksizin tüm belediye meclis üyeleri, vatandaşın menfaatine ve faydasına yönelik duruş sergilemelidir,” dedi.

Koruklu ayrıca, Tarsus Belediye yönetiminin bu konunun üzerini kapatıp işçi maaşlarının düzenli verilmesi konusuna odaklanmaları ve geçmişten gelen çapraz harcamaların üzerine gitmeleri gerektiğini ifade etti. MHP Tarsus İlçe Başkanlığı da konuyla ilgili gerekli açıklamayı yaparak kamuoyunu aydınlattı.

Koruklu, tüm hemşehrilerine hürmetlerini, saygılarını ve en derin muhabbetlerini ileterek, yüce Allah’a emanet etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster