Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 12 Ağustos 2024 27 Görüntüleme

Tarsus’ta Filistinliler ile Dayanışma Nöbeti Devam Ediyor

Tarsus’ta Peygamber Sevdalıları Tarsus Temsilciliği ve Ashab-ı Kehf Platformu üyeleri tarafından başlatılan Filistinlilerle dayanışma nöbeti, bölgedeki çeşitli sivil toplum kuruluşlarının (STK) desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor. Tarsus Yarenlik Alanı’nda kurulan dayanışma çadırında, Filistin halkına destek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Geçmişte HÜDA PAR ve Ashab-ı Kehf Platformu’nun öncülüğünde yapılan Filistin ile dayanışma etkinliklerinin ardından, aynı amaç doğrultusunda bu nöbet, her perşembe akşamı saat 18.00’de başlayarak gece 21.30’a kadar devam ediyor.

Bu hafta düzenlenen programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti, sinevizyon gösterimi, günün anlam ve önemine dair konuşmalar ve dualar yer aldı.

Etkinlik kapsamında, Peygamber Sevdalıları Vakfı Akdeniz Koordinatörü Hakan Ayçoban, Filistin davasının önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.

Etkinlik, katılımcıların toplu duasıyla sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster