Ana Sayfa Gündem 12 Ağustos 2024 25 Görüntüleme

Yayla Şenlikleri Başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Köy Bizim Şenlik Bizim” etkinliği, pazar günü Tarsus’un tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Gülek Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla başladı

Şenlik, saat 18.00’de başlayan “Köy Bizim Şenlik Bizim” etkinliği ile start aldı. Saat 20.00’de başlayan halk oyunları gösterisi, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Bölgenin folklorik değerlerini yansıtan danslar, katılımcılara unutulmaz bir görsel şölen sundu, saat 20.30’da sahne alan Türk Müziği Orkestrası, şenliğe damgasını vurdu. Orkestra, Türk müziğinin en seçkin eserlerini seslendirerek, katılımcılara müzik ziyafeti sundu.

Gülek’in serin yayla havasında gerçekleştirilen konser, bölge halkına ve ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı. Müziğin ritmine kapılanlar, gece boyunca şenlik alanında eğlenceli vakit geçirdi.

Etkinlik süresince Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi yetkilileri de alanda hazır bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti ve organizasyonun amacına ulaşmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Şenlikler, Gülek’in doğal güzellikleriyle birleşerek, katılımcılara unutulmaz bir deneyim sundu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster