Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Spor, Tarsus 8 Ağustos 2024 57 Görüntüleme

İDEAL BASKETBOL’DAN TARSUS GENÇLİK MERKEZİ MÜDÜR’Ü CUMALİ KOŞAR’A ZİYARET

Tarsus’un basketbol temsilcisi İdeal Basketbol Akademi sporcuları ve Antrenörü Ahmet Daşcı, Tarsus Gençlik Merkezi Müdürü Cumali Koşar’a yeni tesislerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, çocuklar ve gençler ile alakalı sohbet ettiler.

İdeal Spor Kulübü Başkanı ve Basketbol Antrenörü Ahmet Daşcı yaptığı açıklamada; “Tarsus Gençlik Merkezi Müdürümüz Cumali Bey ve ekibi Tarsus’un çocukları ve gençleri gelişimi adına yıllardır, sportif , sanatsal, eğitsel , sosyal etkinlikler olarak yapılacak herşeyi en üst düzeyde yaparak, Tarsus’un gözdeleri olduğunu hepimiz görmekteyiz.Gençlik Merkezinin en yakın sosyal medya takipçisi olarak hızlarına yetişemiyoruz.

Tarsus’ta dokunmadık el, çalmadık kapı, aktivitelerine dahil etmedikleri hiçbir kesimin olmaması büyük başarının adımlarındandır.Tarsus gençlik merkezi denince akla sadece çocuklar ve gençler gelsede, yapılan üst düzey başarılı çalışmalarla esnaf, yetişkin, gazi, şehit yakını,kadınlarımız, annelerimiz gibi tüm kesimler Tarsus Gençlik Merkezimizin tüm etkinlik ve çalışmalarına dahil edilmesi Türkiye’de belki ilkler yapılıyor havası vermektedir.

Sizler yoluyla Tarsus Gençlik Merkezi Müdürümüz Sayın Cumali Koşar’a ve başarılarda müdürümüzün en büyük destekçisi Gençlik Merkezi Ekibine Tüm Tarsus adına, kulübüm adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster