Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 5 Ağustos 2024 61 Görüntüleme

CHP’li Yılmaz’dan Büyükşehir Belediyesi Hesaplarına Konan Hacze Tepki

CHP’YE OY VEREN VATANDAŞIMIZ CEZALANDIRILIYOR

CHP Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hesaplarına haciz koyan iktidarın temel amacının Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy veren vatandaşı cezalandırmak olduğuna dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP yönetimindeki belediyelerin SGK borçlarının tahsil edilmesi talimatı vermesinin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hesaplarına haciz konulmasına tepki gösterdi.
Belediyelerin kamu kurumları olduğuna işaret eden Başkan Yılmaz, “AKP’nin hedefi Cumhuriyet Halk Parti’li belediyeleri çalışamaz hale getirmek. CHP’li belediyeleri engellemek isterken işin özünde Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy veren vatandaşımızı cezalandırmak istiyorlar” dedi.

HALKTAN YANA POLİTİKALAR ÜRETEMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Yandaş firmaların silinen vergi borçlarını hatırlatan CHP İlçe Başkanı Yılmaz, şöyle devam etti: “Emekli bahane edilerek belediyelerin SGK borçları gündeme getirildi. TÜİK marifeti ile emekli maaşlarına zam yapmayan AKP iktidarının gündeminde ne emekli var ne de memur, çiftçi, öğrenci, esnaf var. Hiçbir politikasının gündeminde vatandaş yok. Vatandaşa tasarruf uygularken bir avuç yandaş kamu kaynaklarını pervasızca harcamaya devam ediyor. AKP’nin iktidar gücünü kullanarak CHP’li belediyelere ve halka yaptığı bu zulmün karşılığını vatandaşımız sandıkta verecektir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak halktan yana politikalar üretemeye devam edeceğiz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster