Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 5 Ağustos 2024 19 Görüntüleme

“Nuri Kaçar, Tüm Emeklileri Koruma ve Güçlendirme Derneği Tarsus Şube Başkanlığına Atandı”

Geçtiğimiz günlerde kurulan Tüm Emeklileri Koruma ve Güçlendirme Derneği (TEKGÜÇ-DER), ülke genelinde hızla şubeleşme sürecine girdi. Bu kapsamda, derneğin Tarsus Şube Başkanlığına bölgenin tanınmış isimlerinden Nuri Kaçar atanmış bulunuyor.
TEKGÜÇ-DER, emeklilerin sorunlarının çözümünde etkin bir rol oynamayı amaçlıyor. Derneğin kuruluş tüzüğünde belirlenen 29 madde, emeklilerin yasal haklarını koruma ve yaşam standartlarını ekonomik ve sosyal açıdan iyileştirme hedeflerini içeriyor.
Nuri Kaçar, Tarsus’ta hızla yapılanan TEKGÜÇ-DER’in önümüzdeki günlerde ilk kongresine hazırlanacağını belirtti.
Göreve atanmasıyla ilgili bir açıklama yapan Nuri Kaçar, şunları söyledi: “Tüm Türkiye Emeklileri Koruma ve Güçlendirme Derneği Tarsus Şube Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Beni bu göreve layık gören, başta CHP’de yıllardır partimizin her kademesinde görev almış sevgili dostum ve ağabeyim Mahmut Kaçan ve Teşkilat Başkanımız Sn. Şener Taşören ile yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Tüm emeklilerimizin sesi ve kulağı olacağız. Yakında Tarsus’ta şubemizi açacağız. Tüm emeklilerimizi bizi desteklemelerini beklerim. Herkese selamlar, saygılar diliyorum dedi.”
Bizde Akkoza Medya Grubu olarak bizler de Başkan Nuri Kaçar’a yeni görevinde başarılar diliyor, TEKGÜÇ-DER’in Tarsus’ta emekliler için önemli bir hizmet sunacağına inanıyoruz. Bu yeni yapılanmanın, emeklilerin haklarını koruma ve güçlendirme yolunda atılmış büyük bir adım olduğunu düşünüyor, derneğin çalışmalarını yakından takip edeceğimizi belirtmek istiyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster