Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Spor, Tarsus, Yaşam 2 Ağustos 2024 39 Görüntüleme

Yenice Spor Kulübü Yaz Futbol Okulu Öğrencileri Tarsus Gençlik Kampı’nda Ağırlandı

Yenice Spor Kulübü tarafından ücretsiz olarak açılan yaz futbol okulunda eğitim gören minik sporcular, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği bir sosyal faaliyet kapsamında Tarsus Gençlik Kampı’nda misafir edildi.

Etkinliğe katılan İmar AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tıbık, yapılan organizasyonun önemine dikkat çekerek, minik sporcuların mutluluğuna ortak oldu. Tıbık, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Yenice Spor Kulübü tarafından ücretsiz olarak açılan yaz futbol okulunda eğitim alan minik sporcularla birlikte, sosyal faaliyet kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olan Tarsus Gençlik Kampı’nda ağırlandık.” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, çocuklara çeşitli hediyeler sunarak etkinliği daha da renklendirdi. Minik sporculara maraton forması ve antrenmanlarında kullanacakları futbol topları hediye edildi. Tıbık, bu anlamlı jestin çocuklar üzerinde büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, “Mersin Büyükşehir Belediyemiz tarafından çocuklarımıza maraton forması ve antrenmanlarında oynayacakları futbol topları hediye edildi.” ifadelerini kullandı.


Etkinliğin düzenlenmesinde büyük emeği olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini sunan Tıbık, şunları ekledi: “Bu muhteşem tesisi şehrimize kazandıran ve çocuklarımızın ulaşımından yemeklerine kadar tüm organizasyonu üstlenen, tesiste en güzel şekilde ağırlanmamızı sağlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederiz.”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların gelişimine ve sosyal faaliyetlerine verdiği önem, bu tür etkinliklerle bir kez daha gözler önüne serildi. Ebeveynler ve kulüp yöneticileri, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür organizasyonların devam etmesi temennisinde bulundular.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster