Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 2 Ağustos 2024 38 Görüntüleme

Mobil İkram Aracı ile Çocuklara Dondurma İkramı Yapıldı

Buharalı Abdullah Efendi Camii Yaz Kur’an Kursu’nda eğitim gören çocuklar, Tarsus İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen özel bir etkinlik ile sevindirildi.

Mobil İkram Aracı ile kurs öğrencilerine dondurma ikram edildi.

Tarsus İlçe Müftüsü Murat Akçay, düzenlenen etkinlikte emeği geçen din görevlilerine ve etkinliğe katılan çocuklara teşekkürlerini iletti. Müftü Akçay, “Buharalı Abdullah Efendi Camii Yaz Kur’an Kursunda eğitim gören öğrencilere Mobil İkram Aracı ile dondurma ikramında bulunduk. Bu güzel etkinlikte emeği geçen tüm din görevlilerimize ve katılım gösteren çocuklarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Etkinlikte çocuklar keyifli anlar yaşarken, dondurma ikramı büyük beğeni topladı. İlçe Müftülüğü, bu tür etkinliklerle çocuklara moral vermeye devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster