Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 31 Temmuz 2024 66 Görüntüleme

CHP Tarsus Kadın Kolları’ndan Başkan Ali Boltaç’a Ziyaret

CHP Tarsus Kadın Kolları Başkanı Figen Acıyiyen ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ı makamında ziyaret etti

Ziyaret sırasında Figen Acıyiyen, “31 Mart yerel seçimlerinde partimize Tarsus’ta zafer yaşatarak Tarsus Belediye Başkanı seçilen kıymetli Başkanımız Sayın Ali Boltaç’ı İlçe Kadın Kolları Yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret ettim. Tarsus’umuz için kıymetli Başkanımızla birlikte yol yürümeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte güçlüyüz,” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ali Boltaç ise, “Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Kadın Kollarımız ile bir araya geldik. Kadın Kolları İlçe Başkanı Figen Acıyiyen ve beraberindeki partililerimize nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum,” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster