Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 30 Temmuz 2024 48 Görüntüleme

Tarsus İlçe Müftüsü Murat Akçay, Yaz Kur’an Kurslarını Ziyaret Etti

Tarsus İlçe Müftüsü Murat Akçay, yaz dönemi boyunca düzenlenen Kur’an kurslarını yerinde görmek ve öğrencilerle etkileşimde bulunmak amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Bu kapsamda, Akçay, Kutalmışoğlu Süleyman Şah Camii Yaz Kur’an Kursu ve Hz. Ebubekir Camii Yaz Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Müftü Murat Akçay çocuklarla birebir iletişim kurarak soru-cevap yöntemiyle gerçekleştirilen sohbetlerde bulundu. Öğrencilere Kur’an öğrenme sürecinde daha iyi verim alabilmeleri için çeşitli tavsiyelerde bulundu ve moral verdi. Akçay, çocuklara hem eğitimlerinde hem de kişisel yaşamlarında başarılar dileyerek, yaz Kur’an kurslarının önemine vurgu yaptı.

Ziyaretler, eğitim ve dini bilgiye olan ilgiyi artırmayı, öğrencilerin motive olmasını ve dini eğitim süreçlerinin güçlendirilmesini amaçlıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster