Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 30 Temmuz 2024 43 Görüntüleme

Tarsus’ta Okul Binalarının Güçlendirme Çalışmaları Devam Ediyor

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Taşobası Şehit Sinan Köse İlkokulu-Ortaokulu ve Alifakı İlkokulu-Ortaokulu’nda yürütülen okul binası güçlendirme çalışmalarını yerinde inceledi. Metin, incelemeleri sırasında yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Mehmet Metin, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın huzur ve güven içinde, sağlıklı fiziki şartların teminiyle iyi bir eğitim sağlamak amacıyla Bakanlığımızın yatırım programları kapsamında ilçemizde okul inşaatları hızla devam ediyor,” dedi. Metin, okul binalarının güçlendirilmesinin, öğrencilerin daha güvenli ve modern ortamlarda eğitim alabilmeleri için büyük önem taşıdığını vurguladı.


Tarsus’taki okul güçlendirme projeleri, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yatırım programları çerçevesinde hızla devam ediyor. Bu kapsamda, mevcut okul binalarının güçlendirilmesi ve yenilenmesi, öğrencilerin eğitim kalitesini artırmayı hedefliyor.

Taşobası Şehit Sinan Köse İlkokulu-Ortaokulu ve Alifakı İlkokulu-Ortaokulu’nda yapılan güçlendirme çalışmaları da bu projelerden sadece ikisi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster