Ana Sayfa Gündem, Tarsus 30 Temmuz 2024 46 Görüntüleme

Ömer Yalçın : “Yerel Yönetim Yetkilileri Neden Davet Edilmiyor? “

Tarsuslu İş İnsanı, Mali Müşavir, Siyasetçi Ömer Yalçın, dün Çukurova Havalimanı’na Ulaştırma ve Altayapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun ziyaretinden sonra basın açıklaması yaptı.

 

Ömer Yalçın : “KAMUOYUNA! Yerel yönetim Yetkilileri neden davet edilmiyor??

Sevgili hemşerilerimiz ;
Öncelikle Memleketimize hayırlı olsun..


Bölgemize yıllardır yapımı süren çeşitli sıkıntılar sonucunda nihayet sonuca gelinen bölgesel havalimanı açılışı ilerleyen zamanlarda gerçekleşecektir. Evet fotoğrafta görüneceği üzere Cumhur ittifakının tüm bileşenleri hazır bulunmuştur. Yerel seçimlerde Mersin’de ve Tarsus’ta tarihi oy ile yönetime gelen,Bu şehrin Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı, İl ve İlçe Başkanı veya örgütü neden yoktur?? Bu hizmet sadece iktidar ve çevresinin midir??

Ötekileştirmenin ve yok saymanın ne Halkımıza nede Memleketimize bir faydası yoktur. Yerelde bir bütünlük sağlanarak ve sınırların kalkarak el birligi ile Memleketimiz ve Halkımız için mücadele verilmesi gerekmektedir. Genel seçimlerde herkes siyasetini devam ettirebilir, yalnız yerelde Memleket için ötekileştirmenin önüne geçilmesi ve el birliği ile hizmet şarttır. Bu durumun artık son bulmasını ümit eder saygılar sunarım. ” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster