Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 10 Temmuz 2024 85 Görüntüleme

CHP Tarsus İlçe Başkanlığı’ndan Mahalle Ziyaretleri “Halkın Sorunlarına Yerinde Çözüm Arayışı”

CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Meclis Üyesi Ali Uyan, İlçe Yöneticisi Kenan Toros, İl Disiplin Kurulu Üyesi Özay Güngör ve MBB Tarsus Koordinasyon Müdürü Soner Yetgin, Tarsus’un Ulaş, Çavdarlı, Çakırlı ve Karadiken mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen heyet, sorunları yerinde dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

Ziyaretlerde konuşan CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, ilk genel seçimlerde halkın, iktidarın anahtarını CHP’ye vermeye hazır olduğunu belirtti. Şahin, 22 yıldır süren genel iktidarın ülkeyi getirdiği duruma dikkat çekerek şunları söyledi:

“Emekli ve memur şikayetçi, işçi ve işveren şikayetçi, üretici ve çiftçi şikayetçi. Ekonomi bitmiş durumda, adalete güven kalmamış, eğitim sistemimiz tarikat ve cemaatlere terkedilmiş durumda. Sınırlarımız delik deşik, ülkemiz mülteci kampına dönüştürülmüş.”

Şahin, ekonominin kötü yönetilmesinin yanı sıra adalet sistemine olan güvenin de ciddi anlamda sarsıldığını ifade etti. Emekli ve memurların geçim sıkıntısı yaşadığını, işçi ve işverenlerin ise ekonomik belirsizlikler nedeniyle zorluklar çektiğini belirtti. Üreticilerin ve çiftçilerin artan maliyetler ve düşük gelirlerle başa çıkmakta zorlandığını dile getiren Şahin, halkın bu sorunları en derinden hissettiğini söyledi.

Eğitim sisteminin tarikat ve cemaatlerin etkisi altında kaldığını ifade eden Şahin, gençlerin nitelikli eğitim imkanlarından mahrum bırakıldığını vurguladı. Ayrıca, sınır güvenliğinin yetersizliği nedeniyle ülkenin mülteci kampına dönüştüğünü belirten Şahin, bu durumun hem ekonomik hem de sosyal sorunlara yol açtığını söyledi.

Şahin, CHP olarak bu sorunları çözmeye hazır olduklarını ifade ederek, “Ülkeyi bu durumdan kurtaracak yegane güç CHP’dir. İlk seçimlerde bunu başarmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi. Ziyaret edilen mahallelerdeki vatandaşların da CHP’ye olan güven ve desteklerini dile getirdiğini belirten Şahin, halkın taleplerini ve şikayetlerini yerinde dinleyerek çözümler üreteceklerini kaydetti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster