Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika, Tarsus 9 Temmuz 2024 33 Görüntüleme

Tarsuslu LGS Türkiye Birincisi Ali Efe Deniz’e Ziyaret

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) büyük bir başarı göstererek tüm soruları doğru yanıtlayıp 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Ali Efe Deniz’i ve ailesini evinde ziyaret etti. Bu anlamlı ziyarette Kaymakam Akyüz’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin de eşlik etti.

Ziyaret sonunda Kaymakam Akyüz, Ali Efe Deniz’e başarılarının devamını dileyerek çeşitli hediyeler takdim etti. Kaymakam Mehmet Ali Akyüz ve Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, öğrencinin başarısından dolayı büyük gurur duyduklarını belirterek, Ali Efe Deniz’i, ailesini ve emeği geçen tüm öğretmenleri ve yöneticileri tebrik ettiler. Başarılarının artarak devam etmesini dilediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster