Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 27 Haziran 2024 51 Görüntüleme

Tarsus’ta Milli Maç Coşkusu “Çekya Maçı Dev Ekranda Yayınlandı”

Tarsus Belediyesi, 26 Haziran Çarşamba günü Atatürk Gösteri Merkezi’nde Türkiye A Milli Futbol Takımımızın Çekya ile oynadığı maçı dev ekranda yayınladı. Tarsus halkı, büyük bir coşku ve heyecanla milli takımlarına destek verdi.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, yaptığı açıklamada, “Birlikte tek yürek olduk. Türkiye A Milli Futbol Takımımızın Çekya ile oynadığı bu nefes kesen maçı dev ekranda izlerken, kalbimiz sahadaki kahramanlarımızla birlikte attı. Bayrağımızı coşkuyla sallayıp, formalarımızı gururla giyerek milli takımımıza destek verdik. Bu birlik ve beraberlik duygusuyla, her daim onların yanında olacağımızı bir kez daha gösterdik. Sonsuza kadar ay-yıldızın peşinde, milli takımımızın izindeyiz,” dedi.

Etkinlikte, Tarsuslu vatandaşlar Türk bayrakları ve milli takım formalarıyla bir araya gelerek, milli maç coşkusunu doyasıya yaşadılar. Gösteri merkezinde kurulan dev ekranda maçı izleyen vatandaşlar, milli takımın her hareketini büyük bir heyecanla takip etti.

Bu organizasyon, Tarsus Belediyesi’nin spor etkinliklerine ve milli takımımıza verdiği desteğin bir göstergesi olarak, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Tarsus Belediyesi, ilerleyen dönemde de benzer etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmeyi hedefliyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster