Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 26 Haziran 2024 35 Görüntüleme

Sayköy Tarım Kampüsü’nde Üzüm Hasadı Gerçekleştirildi

“Bağa Bak Üzüm Olsun Yemeye Yüzün Olsun” projesi kapsamında Sayköy’deki tarım kampüsünde üzüm hasadı gerçekleştirildi

Hasada, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Hasat etkinliğinin ev sahipliğini yapan Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bağa Bak Üzüm Olsun Yemeye Yüzün Olsun projesi kapsamında, Sayköy’deki tarım kampüsümüzde sayın Mersin Valimiz Ali Hamza Pehlivan’ın katılımıyla üzüm hasatını gerçekleştirdik. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür eder, tüm çiftçilerimize bereketli sezonlar dilerim.”

Etkinlikte ayrıca, bağlarda yetişen üzümlerin kalitesi ve bölgedeki üzüm üretiminin artırılması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Tarımsal üretimin ve çiftçilerin desteklenmesi amacıyla düzenlenen bu tür etkinliklerin, bölge ekonomisine ve toplumsal dayanışmaya katkı sağlaması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster