Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 13 Haziran 2024 73 Görüntüleme

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal Bugün Tarsus’a Geliyor

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, 3 Haziran Perşembe günü Tarsus’a bir dizi ziyarette bulunacak. Uysal’a bu ziyaretlerinde MHP Mersin İl Başkanı Ömer Gürsoy da eşlik edecek.

Program, saat 15.30’da Tarsus Otizm Derneği ziyaretiyle başlayacak. Burada, dernek üyeleri ve otizmli bireylerin aileleriyle bir araya gelerek, onların sorunlarını dinleyecek ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi alacaklar. Otizmli bireylerin eğitimi ve toplumsal entegrasyonu konularında fikir alışverişinde bulunulması planlanıyor.

Ardından saat 16.30’da Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şubesi’ni ziyaret edecek olan heyet, engelli vatandaşlarla buluşacak. Bu ziyarette, derneğin çalışmalarını ve engelli bireylerin karşılaştığı zorlukları yerinde görme ve çözüm önerileri geliştirme fırsatı bulacaklar.

Programın son durağı saat 17.30’da MHP Tarsus İlçe Başkanlığı olacak. Burada, parti teşkilatıyla bir araya gelerek, bölgedeki siyasi ve sosyal konular üzerinde istişarelerde bulunacaklar. Ayrıca, parti üyeleriyle yapılacak görüşmelerde, yerel sorunlar ve çözümler üzerine değerlendirmeler yapılacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster