Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 6 Haziran 2024 65 Görüntüleme

Başarılı Din Görevlilerine Ödül Töreni Düzenlendi

Tarsus İlçe Müftülüğünde görev yapan ve üç defa üst üste Başarı Belgesi almaya hak kazanan İmam-Hatipler, Müezzin-Kayyımlar ve Kur’an Kursu Öğreticileri, Tarsus Kaymakamlığı tarafından Üstün Başarı Belgesi ile onurlandırıldı. Tören, Tarsus İlçe Müftülüğü’nde düzenlendi.

Törende konuşan Tarsus İlçe Müftüsü Murat Akçay, din görevlilerinin yaptığı başarılı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Başarılı“Başarılı çalışmalarından dolayı ödüle layık görülen hocalarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında Yüce Allah’tan başarılar diliyorum.” dedi.

Müftü Akçay’ın konuşmasının ardından, ödül takdimine geçildi. İmam-Hatipler, Müezzin-Kayyımlar ve Kur’an Kursu Öğreticileri, Kaymakamlık tarafından gönderilen Üstün Başarı Belgelerini aldılar. Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster