Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Teknoloji, Yaşam 1 Haziran 2024 52 Görüntüleme

BERA Yazılım’dan Yeni Kodlama ve Robotik Eğitim Materyalleri

Günümüzde teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte, ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte teknoloji alanında vakit geçirme istekleri artıyor. Son günlerde BERA Ar-Ge Yazılım Genel Müdürü Ali ARI tarafından yapılan açıklamaya göre, özellikle kodlama ve robotik gibi alanlara olan ilgi giderek artıyor.

Ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte zaman geçirebileceği devre ve kodlama etkinliklerine yönelik taleplerde belirgin bir artış yaşanıyor. Bu ihtiyaca cevap vermek amacıyla, Anaokulundan, İlokul 4. Sınıf’a kadar olan çocukların düzeylerine uygun ve toplamda 105 deneyin yapılabileceği özel bir eğitim materyali piyasaya sürüldü.

BERA Yazılım, bu materyalin kutu ve eğitim içeriğini titizlikle inceledikten sonra satış ortağı olarak seçildi. Bu materyal, soyut kavramları somutlaştırmak ve kodlama ile elektrik devrelerini anlatmak amacıyla tasarlandı.

Özellikle 01.06.2024-01.07.2024 tarihleri arasında geçerli olacak özel indirimlerle birlikte, bu eğitim materyaline erişim daha da kolay hale geldi. Ebeveynler, çocuklarıyla birlikte keyifli ve öğretici deneyimler yaşamak için bu fırsatı kaçırmamalı.

Bu materyale ulaşmak ve detaylı bilgi almak için BERA Ar-Ge Yazılım Genel Müdürü Ali ARI’ya başvurulabilir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster