Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Teknoloji, Yaşam 25 Mayıs 2024 81 Görüntüleme

Tarsus Zühtü Günaştı Anadolu Lisesi Dijital Oyun Yarışması Mersin İl Birincisi Oldu

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mersin Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen 3. Dijital Oyun Yarışması’nın finali, Mersin Üniversitesi Gençlik, Bilim, Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yarışmada, Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Zühtü Günaştı Anadolu Lisesi, Tarsus’u temsil etme hakkı kazandı.
Tarsus Zühtü Günaştı Anadolu Lisesi, yarışmada büyük bir başarı göstererek Dijital Oyun Yarışması Mersin İl 1.’si oldu.

Yarışma finalinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve okul müdürleri Erkan Abay ile Şükrü Celhan da öğrencileri yalnız bırakmadı.
Bu başarı, Tarsus’taki okulların dijital oyun geliştirme alanındaki yeteneklerini ve çalışmalarını gözler önüne serdi. Yarışmada dereceye giren öğrenciler ve öğretmenleri, büyük bir sevinç ve gurur yaşadılar. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, öğrencileri tebrik ederek, bu tür etkinliklerin öğrencilere ilham verdiğini ve onların gelecekteki başarılarına katkı sağladığını belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster