Ana Sayfa Gündem, Tarsus 22 Mayıs 2024 67 Görüntüleme

Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği’nden Başkan Boltaç’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü ve dernek üyesi muhtarlar, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ziyaret sırasında, Başkan Ali Boltaç, “Bizim halkımıza sözümüz var, hizmet vereceğiz. Oy verenin de vermeyenin de belediye başkanı olacağız. Burası Tarsus Belediyesi, Tarsus’ta yaşayan halkın belediyesi. Evinize hoş geldiniz. Halkımızı mahcup etmeyeceğiz. Muhtarlarla kol kola, mahalle mahalle, kırsalından ovasına hizmet götüreceğiz. Ne muhtarlarımız mahcup olacak ne de biz mahcup olacağız” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü ise, “Ali Başkan’ı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nde yetkili olduğu süreçlerden biliriz. Kendisi birçok muhtarımızı ve bölgeyi bilen biridir. Geçmişte de Boltaç Başkan ayrımcılık yapmaksızın hizmet verdi ve yine hizmetlerine Tarsus Belediye Başkanı olarak devam edecektir, bunda şüphemiz yoktur. Biz de muhtarlar olarak Mersin ve Tarsus Belediyesi’nin ortak koordinasyon içinde faaliyet göstermesinden memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Başkan Boltaç, kendisini ziyarete gelen muhtarlara teşekkür ederek, onların desteğinin ve iş birliğinin Tarsus’un gelişimi için büyük önem taşıdığını ifade etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster