Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 20 Mayıs 2024 59 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, NACARLI MAHALLESİNDE VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz İlçesi Nacarlı Mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geldi. Mahallede açılmış olan halk eğitim kurs merkezini ziyaret etti,usta öğretici ve kursiyerlerden bilgiler aldı
Vali Pehlivan, Nacarlı Mahalle Muhtarı Hüseyin Şahin ve mahalle sakini hemşerilerimizle görüştü, hasbihal etti, Mersinimizin huzuru, güvenliği, birlik berberliği; eğitim, sağlık, tarım, sosyal hizmetler gibi pek çok ana başlıkta yerine getirilmekte olan kamu hizmetleri başta olmak üzere çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu.
Vali Pehlivan, Nacarlı Mahallesinde bu sene yapımına başlanacak olan 16 derslikli okulun müjdesini de verdi. Vali Pehlivan’a; Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener ve Mahalle Muhtarı Hüseyin Şahin de eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster