Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus, Yaşam 17 Mayıs 2024 71 Görüntüleme

Tarsus’ta Engelliler Haftası İçin Özel Futbol Maçı Düzenlendi

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen farkındalık etkinliğinde, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ve İlçe Kurum Amirleri, Engelliler Platformu sporcuları bir araya gelerek anlamlı bir destek sergiledi

Tarsus Kaymakamı ve kurum müdürlerinin katılımıyla, Tarsus Engelliler Platformu bünyesindeki derneklerin engelli sporcularıyla futbol müsabakası gerçekleştirildi.
Etkinlik, hem katılımcılara keyifli anlar yaşattı hem de toplumda engellilere yönelik farkındalığın artırılmasına katkı sağladı.

Tarsus Engelliler Platformu, Kaymakam ve kurum müdürlerine bu önemli haftada yanlarında oldukları için sonsuz şükranlarını sundu. Düzenlenen müsabaka, engelli bireylerin spor yoluyla topluma kazandırılmasının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster