Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 13 Mayıs 2024 50 Görüntüleme

TARSUS’TA “Akıl ve Zeka Oyunları Şenliği” DÜZENLENDİ

Tarsus Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Şenliği, büyük ilgi gördü. Şenlik, Tarsus Kültür Parkı’nda 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü 10:00 – 12:00 saatleri arasında gerçekleşti.

Etkinlikte çocuklar, çeşitli zeka oyunlarıyla eğlenceli vakit geçirdiler. Ayrıca yüz boyama ve müzik eşliğinde palyaço ile dans etme fırsatı buldular.
Moderatör Tarsus Kaymakamlığı Proje Sorumlusu Betül Eker , açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bu projede destek veren Tarsus Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Sosyal Hizmetler Bölümü’ne oyunları temin etmemizde bize destek olan Ziraat Odası Başkanlığı’na ve Hamis Özdemir’e çok teşekkür ederim dedi.”


Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ise bu projede görev alan Tarsus Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencilerine Katıım belgesi taktim etti. Kaymakam Akyüz 100 Öğrenciyi temsilen Süleyman Büyükaşık, Hümmügül Kaya, Beyza Erdemiş ve Gamze Göçer’e katılım belgesi verildi. Ayrıca Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, etkinlik boyunca çocuklara eşlik etti ve onlarla ilgilendi. Katılımcılar, zeka oyunları şenliğinde keyifli ve öğretici bir gün geçirdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster