Ana Sayfa Gündem, Kadın, Spor, Yaşam 3 Mayıs 2024 157 Görüntüleme

Mersin İnal Spor, Profesyonel 2. Lig İçin Finallerde

Turan Bims’in Sponsor olduğu, Mersin’in gururu olan İnal Spor, Mersin bölgesi grubunda gösterdiği muhteşem performansla birinci olarak önemli bir başarı elde etti. Şimdi ise profesyonel 2. Lig’e çıkma yolunda son adımları atmak için heyecanla finalleri bekliyor.

Mersin İnal Spor, bölge grubunda rakiplerini geride bırakarak birinci sıraya yerleşti. Takım, disiplinli ve etkileyici performansıyla taraftarlarını gururlandırdı ve büyük bir heyecan uyandırdı. Şimdi ise profesyonel lig yolunda son finaller için hazırlıklarını sürdürüyor.

Takımın teknik direktörü, finaller öncesinde yaptığı açıklamada, oyuncularının motive ve hazır olduğunu belirtti. Finallerde ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve Mersin’i profesyonel ligde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Mersin İnal Spor’un finallerde göstereceği performans büyük bir merakla beklenirken, taraftarlar da takımlarına destek olmak için tribünleri doldurmayı planlıyor. Profesyonel 2. Lig için mücadele edecek olan takım, şehrin umudu haline gelmiş durumda.

Mersin İnal Spor’un sponsoru Turan Bims Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Turan, takımı başarılarından dolayı tebrik ederken, finallerde de başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster