Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Tarsus 3 Mayıs 2024 55 Görüntüleme

M. Cihat Lokmanoğlu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Cihat Lokmanoğlu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Ziyaret sırasında Tarsus TSO’da Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fuat Togo ve Ferit Çetiner ile Yönetim Kurulu üyeleri tarafından konuk edilen Başkan Lokmanoğlu, TOBB adına yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Lokmanoğlu, bu tür ziyaretlerin bölgesel ve sektörel sorunların doğru bir şekilde tespiti, birlikte istişare edilmesi ve çözüm önerilerinin TOBB’a ve ilgili mercilere taşınması açısından son derece faydalı olduğunu ifade etti.

Toplantının devamında, Tarsus TSO Yönetim Kurulu üyeleri, M. Cihat Lokmanoğlu’na sektörlerinde karşılaştıkları sorunları, çözüm önerilerini ve güncel konuları iletti. İnşaat, tekstil, akaryakıt, sigorta ve tarım sektörlerinde yaşanan güncel sorunların masaya yatırıldığı görüşmede, Odalar Birliği’nden Kadir Akalın ile Mersin Deniz Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Gülşen Akyıldız da hazır bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster