Ana Sayfa Gündem, Tarsus 25 Ocak 2024 68 Görüntüleme

TARSUS U-60 TAKIMINDAN BAŞKAN SEÇER’E DESTEK ZİYARETİ

Tarsus’a Atatürk Gençlik Parkı’nda sabah sporu yapan ileri yaş almış yurttaşların oluşturduğu U-60 takımı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönemde de CHP’nin adayı olan Vahap Seçer’e destek ziyaretinde bulundular.

Taş binada gerçekleşen ziyarete kalabalık şekilde giden U-60 takımı üyeleri tarafından Başkan Vahap Seçer’e çiçek verildi.

U-60 takımı adına konuşan Ali Arkadaş, “Değerli Başkanım… Beş yıllık görev süreciniz boyunca verdiğiniz hizmetlerden dolayı tüm arkadaşlarım adına sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 31 Mart’ta da halkımızın geniş kesiminin desteğiyle yeniden görevinize devam edeceğinizden kuşkumuz yok. Yeni dönemde de güzel hizmetlerinizin süreceğine gönülden inanıyorum” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise U-60 takımının nazik ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster