Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 29 Şubat 2024 239 Görüntüleme

MAHMUT TAT PROJELERİNİ LANSMANLA TANITTI

MAHMUT TAT PROJELERİNİ LANSMANLA TANITTI

Cumhur İttifakı’nın Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, muhteşem bir kalabalık eşliğinde gerçekleşen proje tanıtım toplantısında heyecan verici projelerini detaylı bir şekilde sunarak dikkatleri üzerine çekti.

Toplantı, şehrin önemli buluşma noktalarından biri olan Aşiyan Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi ve katılımcılar arasında Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Ömer Gürsoy, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Levent Uysal, Cumhur İttifakı Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Genç, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla İlçe Başkanı Ömer Akın, Ak Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Cuma Gündoğdu, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Emre Celal Gül ve Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Can Külahlı gibi siyasi ve yerel öneme sahip isimler yer aldı.

Mahmut Tat’ın sunumu, bölgenin ihtiyaçlarına yönelik detaylı çözüm önerilerini içeriyordu ve katılımcıların büyük ilgisini çekti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster