Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 28 Ağustos 2023 73 Görüntüleme

KAYIP ENGELLİ GENÇ SULAMA KANALINDA CANSIZ OLARAK BULUNDU

Olay, Tarsus’a bağlı Konaklı Mahallesi’nde meydana geldi.

Ailesinin iki gün önce kayıp ihbarı yaptığı sara hastası ve aynı zamanda zihinsel olarak engeli olduğu bildirilen genç DSİ’ye ait sulama kanalında ölü olarak bulundu.

Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalında hareketsiz sürüklenen bir kişiyi gören mahalle sakinleri durumu polise bildirdi.Olay yerine gelen su altı ekipleri, suda sürüklenen kişinin öldüğünü belirleyerek sudan çıkardı.

Yapılan çalışma sonunda kanaldan çıkarılan cesedin iki gün önce kayıp ihbarı yapılan 30 yaşındaki sara ve zihinsel hastalığı olan Caner Kaplan’a ait olduğu öğrenildi.

Ekiplerin yapmış olduğu incelemede cesedin 2 gün önce  kayıp  ihbarı yapılan zihinsel engelli  Caner Kaplan’a ait olduğu belirlendi. Kaplan’ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster