Ana Sayfa Gündem, Tarsus 19 Eylül 2024 6 Görüntüleme

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı, Tarsus’ta Cumhuriyet Meydanı’nda Düzenlenen Törenle Gerçekleştirildi
Program kapsamında, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni yapıldı. Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Belediye Başkanlığı, Tarsus Garnizon Komutanlığı ve Tarsus Muharip Gaziler Derneği’nin çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mız eşliğinde şanlı Türk bayrağımız göndere çekildi.
Törenin devamında, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Gazilerimize olan minnet ve saygının dile getirildiği konuşmaların ardından şiirler okundu. Tören, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Törenin ardından, Gaziler ve İlçe Protokolü Atatürk Çarşısı yanında bulunan Park Cafe’de, düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
* Anma programı çerçevesinde Muharip Gaziler Derneği’ne ziyaret gerçekleştirilecek, gazilerimizin evlerine de ziyaretler düzenlenecek. Tarsus Ulu Cami’de saat 12.15’te, aziz şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden gazilerimiz için Mevlid-i Şerif okutulacak. *
Tarsus halkı, Gaziler Günü vesilesiyle vatan uğruna canını feda eden şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha minnetle andı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster