İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 9 Haziran 2023 170 Görüntüleme

Bayram Tanrıverdi:” Şikayet eden insanların sanki hayvan hakları düşmanıymış gibi algılanmasını istemiyoruz”

YENİDEN REFAH PARTİSİ MERSİN İL BAŞKAN YARDIMCISI BAYRAM TANRIVERDİ :

“Saygıdeğer halkımız buradan Tarsusumuzun ve Mersinimizin özellikle son zamanlarda büyük bir sorunu haline gelen başıboş köpeklerle alakalı şikayetlerimizi dile getiriyoruz .Hayvan hakları adı altına sığınan idarecilerimiz insanların canlarını tehdit boyutuna oluşan sokak köpekleri ile alakalı bir çözüm üretmediler.

Şikayet eden insanların sanki hayvan hakları düşmanıymış gibi algılanmasını istemiyoruz. Vatandaşlarımız korku içinde sokağa çıkmaya başladı .Bir çok aile çocuklarını sokağa çıkarırken korkuyor ve bir çok aile yine gece grup gezen köpeklerin havlamasından uyuyamıyor.

Halk bu konuda bu kadar rahatsızken buna hayvan hakları diye bir kılıf aranırsa bizde insan hakları yok mu diye sorarız yetkililere .Bu konuyla alakalı vatandaşlarımızın bir çok şikayetine rağmen yetkililerin halen bir çözüm üretmemesi vatandaşlarımızı derinden üzmektedir .Bu konuyla alakalı yetkili kurum ve kuruluşları halkımızın sorununu çözme noktasında göreve davet ediyoruz .Umuyoruz ki en kısa zamanda bu sorun çözüme kavuşacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster