Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 15 Temmuz 2024 21 Görüntüleme

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Nedeniyle Tarsus Şehit Mezarlığı’nda Anma Töreni Düzenlendi

Tarsus, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla duygusal bir anma törenine ev sahipliği yaptı. Tarsus Kaymakamlığı organizesi ile Tarsus Şehit Mezarlığı’nda düzenlenen törende, ilk olarak Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve ardından şehitlerimizin ruhlarına dualar edildi. Duaların ardından Şehitlerimizin mezarlarına çiçekler sunuldu.
Törene Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Akkılıç, İlçe Protokolü, siyasi parti temsilcileri, Şehitlerimizin yakınları, Gazilerimiz ve çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de törende hazır bulundu.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile Şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları bir kez daha minnetle anıldı ve milletimizin birlik ve beraberliği üzerinde duruldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster